60+ AFD – Generelt

  • Vi er ca. 100 spillere over 60 år som spiller bordtennis i Farum Arena Hal 5 på følgende dage:
  • Mandag 9-14 (der er flere træning slots i dette tidsrum)
  • Tirsdag 9-14  (der er flere træning slots i dette tidsrum)
  • Onsdag 9-14 (der er flere træning slots i dette tidsrum)
  • Fredag 9-14  (der er flere træning slots i dette tidsrum)

Nye spillere skal kontakte afdelingslederen Brigitte Schleimann for at høre om vi har en ledig tid. Birgitte Schleiman kan kontaktes på email: 60plus@furesøbtk.dk

Alle over 60 år er velkommen til at deltage i træningen – og vi har stadig plads til flere 60 plussere som har lyst til let og sjov motion. 

Bordtennis har vist sig at være meget gavnligt for ældre menneskers motorik og reflekser, og derfor mener flere anerkendte læger at have påvist, at spillet kan afhjælpe eller udskyde f.eks Parkinsons sygdom og demens.  

Vi har spillere på alle niveauer. Helt fra nybegyndere til turnerings spillere. Det vigtigste er det sociale samvær og at vi alle får motion og glæde ved spillet.

Dem som har lyst, deltager også i forskellige 60+ turneringer i Københavns området.

Vi afholder løbende interne turneringer, og dem som ønsker det kan få grundlæggende instruktion og tilmelde sig kompetence kurser som arrangeres af DGI.  Vi holder også påske og julefrokoster, klubfester o.s.v., Ønskes yderligere information – kontaktes afdelings formanden Birgit Schleimann på email: 60plus@furesøbtk.dk