SOMMERLEJR – INDBYDELSE 2019

Du indbydes hermed til en sjov, sund og lærerig bordtennislejr fra mandag den 8. juli kl. 8.30 til og med fredag den 12. juli kl. 15.30 (uge 28, 2019) i Furesø Bordtennisklub hal 5, Farum Arena, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum.

Lejren er både tiltænkt for spillere, som kun har spillet kort tid og for spillere, som er rigtig dygtige. Der vil være undervisning på flere niveauer.

Det vigtigste er, at du har lyst til at blive bedre og hygge dig sammen med dine kammerater. Spillerne vil blive inddelt i jævnbyrdige træningsgrupper.
Sofie & Carsten Egeholt der begge har spillet på seniorlandsholdet vil stå for træningen. Gæstetrænere kan desuden forekomme.

Ud over at bordtennistræningen vil have høj kvalitet, så er det også et mål, at vi får en sjov og på flere måder udbytterig træningslejr.

Bordtennis vil være i centrum, men der bliver også tid til at hygge sig sammen med bl.a. banko, quiz, video og dvd.

Alle spillere sover hjemme – med mindre I aftaler at sove hos hinanden i mindre grupper. Der trænes i alt 10 træningspas i løbet af de fem dage. Onsdag står den desuden på quiz og bankospil om flotte præmier (se programmet for lejren).

Pris for lejren inkl. en sund frokost, saft og frisk frugt hver dag: 1.450,- kr.

Der er et begrænset antal pladser som vil blive besat efter ”først til mølle” princippet. Da lejren meget vel kan blive et tilløbsstykke, så tilmeld dig snarest, hvis du vil være med. Indbetal beløbet til Nordea, reg.nr.: 2261. Kontonr.: 0565754890 (husk at angive dit navn).

Send samtidigt en mail med dit navn til egeholt.bang@adslhome.dk  Når betaling er modtaget, vil du på mail få en bekræftelse på, at du er tilmeldt.

Husk at medbringe: Løbesko, bordtennisudstyr, træningsdragt og godt humør. Det tilrådes, at man holder en rimelig sengetid, så man hver dag møder frisk frem til lejren. I er meget velkomne til at kontakte undertegnede, hvis I har spørgsmål. Vi glæder os til at se dig.

 – bedste hilsner

Sofie & Carsten Egeholt