INDMELDELSE

Bliv medlem!

Vi er glade for, at du interesserer dig for Furesø Bordtennisklub, og håber du vil indmelde dig i en klub som byder dig på sjove timer, god motion og godt kammeratskab.

Vi plejer at lade nye medlemmer spille og prøve at spille med et par gange inden de skal indmeldes “officielt” (altså 2-3 gange gratis prøvetræning. Når du skal spille, skal du huske at  medbring t-shirt, korte bukser og inde sportssko. Hvis du ikke har noget bat – kan du låne af klubben de første gange.

Kontingentet for sæsonen 2019/20 (1/9 19 til 31/5 20) er:

                 900 kr. pr. år for ungdom og seniorer

                 450 kr. pr. år for 60+ (træner 9-14)

Det årlige kontingent indbetales på vores konto i Nordea

Nye medlemmer som ikke begynder i starten af sæsonen – vil ifølge aftale med formanden og kassereren kunne få reduceret kontingentet forholdsvist.

Når du har udfyldt og sendt indmeldelsesdetaljerne på blanketten nederst på denne side, vil du i løbet af en uges tid få en bekræftende mail fra klubbens kasserer (derfor er din mailadresse vigtig), hvor de nærmere informationer og proceduren omkring betaling vil fremgå.

Alle felter på indmeldelses blanketten nedenfor skal udfyldes. Hvis du ønsker at vide hvordan vi behandler dine data – så læs vores Privatlivs Politik på dette link: Privatlivs Politik

Indmeldelses Blanket:

(* Bemærk at alle 7 felter skal udfyldes – og nogle felter som f.eks postnr. accepterer f.eks. kun 4 tal. Såfremt der er fejl i et felt, vil det fremgå når du forsøger at sende, og så skal du rette den/de anførte fejl, og forsøge at sende igen.) 

Indmeldelse