INDMELDELSE

Bliv medlem!

Vi er glade for, at du interesserer dig for Furesø Bordtennisklub, og håber du vil indmelde dig i en klub som byder dig på sjove timer, god motion og godt kammeratskab.

Vi plejer at lade nye medlemmer spille og prøve at spille med et par gange inden de skal indmeldes “officielt” (altså 2-3 gange gratis prøvetræning). Når du skal spille, skal du huske at  medbringe t-shirt, korte bukser og inde sportssko og et dit eget personlige bat. Har du ikke noget bat, kan du låne et bat af klubben, de første  gange du kommer og spiller.

Kontingentet for sæsonen 2023/24 (1/9 23 til 31/5 24)  er som følger:

       1.200 kr. pr. år for ungdom og seniorer

            550 kr. pr. år for 60+ (som kun træner 9-14)

60+ medlemskab er for spillere over 60 år, og som kun spiller om morgenen. Ønsker en spiller over 60 år, også at spille om aftenen, skal han/hun indmelde sig som et senior medlemskab.

Det årlige kontingent indbetales på vores konto i Nordea

       Reg.nr:    2413  Konto:_0190103560

Nye medlemmer som ikke begynder i starten af sæsonen – vil ifølge aftale med formanden og kassereren kunne få reduceret kontingentet forholdsvist.

Når du har udfyldt og sendt indmeldelsesdetaljerne på blanketten nederst på denne side, vil du i løbet af en uges tid få en bekræftende mail fra klubbens kasserer (derfor er din mailadresse vigtig), hvor de nærmere informationer og proceduren omkring betaling vil fremgå.

Alle felter på indmeldelses blanketten nedenfor skal udfyldes. Hvis du ønsker at vide hvordan vi behandler dine data – så læs vores Privatlivs Politik på dette link: Privatlivs Politik

Indmeldelses Blanket:

(* Bemærk at alle 8 felter skal udfyldes – og nogle felter som f.eks postnr. accepterer f.eks. kun 4 tal. Såfremt der er fejl i et felt, vil det fremgå når du forsøger at sende, og så skal du rette den/de anførte fejl, og forsøge at sende igen.) 

    Indmeldelse