Succesfulde Furesø Drenge

3 Furesø drenge på sejrs skamlen i pointstævnet d. 9/11 2019. Sølv til Rasmus, Guld til Benjamin og Bronze til Isi.

Den 9/11 2019 var 9 af Furesø’s drenge til pointstævne og holdkampe, og de kom stolte hjem med meget flotte resultater.

Pointstævnet i Ølstykke

Casper Holmark på sejrs skamlen – med sin flotte sølvmedalje om halsen.

6 drenge var til ØBTU’s pointstævne på Stengårdsskolen i Ølstykke. I pulje 5 gjorde Benjamin Thomsen, Rasmus Rasmussen og Isi Gren Sørensen rent bord. idet de blev henholdsvis nr. 1, 2 og 3.

I pulje 1 (rækken for de bedste spillere) – blev Jonas M. Hansen en sikker nummer 1. I Pulje 4a blev Casper Holmark nr. 2 og i Pulje 4b blev Phillip Mejlstrup nr. 2.

Alt i alt en meget udbytterig dag for drengene, som havde det sjovt. Tilsammen opnåede de 6 drenge 2 guldmedalje, 3 sølvmedaljer og en bronze medaljer. Næste pointstævne er den 30/11 på Gladsaxe Stadion, og alle drengene glæder sig allerede til næste stævne.

Furesø’s drengehold – fører deres række i holdturneringen

Furesø’s drengehold tog til Frihedens Idrætscenter i Hvidovre for at spille holdkame i ØBTU’s holdturnering. Drengeholdet ville ikke stå tilbage for deres klubkammerater i pointstævnet – så drengene har indtil nu vundet de 3 første holdkampe, og fører suverænt deres række. Harald Kock Danielsen, Mads Thorhauge Als-Nielsen og Christopher Vinholt spiller på det stærke drengehold, og alle 3 drenge ligger i toppen af listen over de mest vindende drenge i deres række (se stilling og topliste nedenfor)