60+ Stævne på Københavns Rådhus d. 15 og 16/11 2022

Image by Laust Lauridsen from Pixabay

Kunne du tænke dig at spille bordtennis på Københavns Rådhus?

Vi indbyder hermed alle landets BAT60-spillere til stævne i Rådhushallen på Københavns Rådhus

den 15. og 16. november 2022.

Anledningen er dels den stærkt stigende interesse for bordtennis blandt ældre medborgere, og dels en fejring af, at landet største kommune har bevilliget ca. 1 million kroner til en yderligere styrkelse af indsatsen for at aktivere ældre medborgere. Målet er, at endnu flere skal spille bordtennis med henblik på større bevægelighed, livsglæde, stimulering af hjernen og dermed en større parathed til at møde aldringsprocesserne.

Samarbejdet mellem BAT60+ og Københavns Kommune er kommet godt fra start med en tredobling af spillesteder og deltagere. For at fejre disse resultater og for at markere at vi fortsætter med at rekruttere og træne ældre medborgere i både frivillige foreninger og kommunale sundhedsinstitutioner, afholder vi bordtennisstævne for alle landets BAT60-spillere.

Uanset hvor i landet man bor, er alle 60+-mænd og –kvinder velkomne til at deltage i dette unikke BAT60-arrangement i en af Danmarks fineste bygninger.

Single-stævnet afvikles i 4 rækker A, B, C og D. D er helt nye begyndere, C er lettere øvede, B er rimeligt rutinerede og A er turneringsspillere.  A og C rækkerne spiller tirsdag d. 15. november og B og D spiller onsdag d. 16. november.

Det er helt umuligt at forudse, hvor mange der tilmelder sig, men der er en begrænsning for, hvor mange vi kan være på Rådhuset. Der er et loft på 80 deltagere pr. række efter først til mølle-princippet. Vi bestræber os på så mange jævnbyrdige kampe som muligt.  Begge dage forventer vi spil fra 09.00 – 16.00.

Udover stævnet kan man deltage i foredrag eller besøge en stand og indhente yderligere information om bordtennis og sundhed.

Prisen: 0 kr, der dækker en sandwich + en vand.

Tilmelding til Tommy Jensen senest 23.10.22tjada@bellahoej.net

Skriv RÅDHUSET og  angiv navn, mail, evt. klub, tlf. og række (samt eventuelt ratingtal).

Yderligere oplysninger: Gert Jørgensen – Gertj@bat60.dk – tlf.: 2735 5455.

Med venlig bordtennishilsen

BAT60+/Gert Jørgensen og Lars Bo Kaspersen