70+ Bordtennis starter d. 21/4 kl. 9:30

Onsdag den  21/4 2020 kl. 9:30 genåbner vi for spillere som er 70 år og derover.  70+ vil fremover kunne træne alle hverdage fra 9.30 til 12:30

For at 70+ spillere må træne i vores lokaler – er der dog følgende krav:

  • Der må maksimalt være 10 personer i lokalet ad gangen (forsamlingsforbud)
  • Alle skal have gyldigt coronapas

Gyldigt coronapas kan udstedes, hvis:

  • Du har haft en Positiv test som er foretaget inden for de seneste 2-12 uger.
  • Du er fuldt Vaccineret. Din vaccination er gyldig som dokumentation fra 2 uger efter, du har fået den sidste vaccinedosis. 
  • Du har et max 72 timers Negativt testsvar på enten en PCR-test eller en antigentest.

VIGTIGT! Du skal downloade dit Coronapas, da passet får et gyldigt dokument ID, når det bliver downloadet. 

Det er også en god idé at printe passet, så du sikrer dig, at du altid kan fremvise det. Du kan se dit Coronapas for COVID-19 test, når laboratoriet har analyseret din prøve og frigivet svaret. Du kun kan se dit pas, hvis dit prøvesvar er negativt og ikke er ældre end syv dage. OBS. Dit Coronapas dannes ud fra den seneste test du har fået – uanset om det er en Antigen- eller en PCR-test.

Det betyder, at er man ikke færdigvaccineret eller er det mindre end 14 dage siden man fik sin 2.vaccination, kæves et negativt testsvar for at få coronapas.

Man kan få lavet gratis test i Furesø Arena alle dage fra 8:00 til 20:00 – så man kan f.eks. få lavet en test inden man starter træningen – og så afvente med at gå til træningslokalet, indtil man modtager en sms besked, med svar om en negativ test.

 

Kontrol (egenkontrol)

Spillerne, max. 10 i alt, skal selv sikre, at deres modstander/træningspartner har et gyldigt coronapas, inden de går i gang med at spille. Og det er spillerens eget ansvar, at have et gyldigt coronapas ved ophold i klubbens lokaler.  Hvis der kommer mere end 10 spillere – er det kun de 10 først ankomne der må spille, og de sidst ankomne må gå hjem igen.

Eventuelle bøder til medlemmer i forbindelse med kontrol grundet manglende eller ugyldigt coronapas, er klubben uvedkommende.

Husk at bære mundbind, når I går ind i klubben lokaler.

Husk at omklædning og badning pt. ikke er mulig i hallen, så klæd om hjemmefra.

Husk afspritning af hænder m.v.

Husk at vaske bordene med Jola bordrens efter endt brug.

Velkommen tilbage og god fornøjelse med spillet.