Sommerlejr 2021 – Fotos m.v.

En forrygende sommerlejr er slut for denne gang – tak til alle. Det har været en fornøjelse at være sammen med jer.

Vi tog en række corona-forholdsregler, som I var gode til at overholde (bortset fra holdbilledet, ups!). Spritflaskerne ved bordene blev brugt flittigt. Tak for det, så kan vi alle være trygge.

Det var tydeligt, at I har savnet hinandens selskab i træningslokalet og i klublokalet.

Vi kom hele programmet igennem og har således både løbet under opvarmning udendørs, løbet seksdagesløb, løbet efter sorte og røde spillekort på bordet, specieltrænet serv- og serve-returer, spillet Korea-sæt, træningsturnering, fodbold, stikbold med mere.

Det var herligt at se, at I hurtigt kom godt ud af det med hinanden og måske endda fik lavet nye venskaber på tværs af klubberne.

Vi fik spist i alt 300 stykker frugt, hvilket med garanti har været med til at holde energi-niveauet oppe hos hver enkelt. Casper meddelte onsdag morgen, at han havde haft lidt maveproblemer i går aftes efter at have spist syv pærer under træningen. Han var dog frisk igen i morges, hvor det var dejligt og bemærkelsesværdigt, at alle mand var til start. Alle kom godt igennem dagen, stærkt! Benene må være trætte nu.

Banko-mesteren

Efter dagens to træningspas med bordtennis sluttede vi i eftermiddags tre-dages sommerlejren med et bankospil, hvor stemningen nærmede sig kogepunktet – og trætheden var glemt, da banko-mesteren Mathias Rome Mark levede op til favoritværdigheden. Han viste igen nærmest uhyggelig styrke flere gange, da mange sad og blot manglede et nummer. Hvordan bærer han sig ad?

Benjamin vandt Danmark-træningstrøjen. Mathias og Mathias Lund Pedersen valgte t-shirts, Jonas valgte shorts. Alexander, Nicolai og Johan vandt ved lodtrækning dvd’erne med bordtennis fra EM i Stuttgart i 2009, hvor Michael Maze vinder. Studér de gode slowmotion-optagelser – så lærer I slagene.

Elias og Casper gav hinanden en god kamp i træningsturneringen tirsdag eftermiddag, hvor jeg i forbifarten hørte deres samtale efter kampen:

Elias: “Tak for kampen – du spillede godt”

Casper: “Selv tak – du spillede også godt og fortjente sejren”.

Flot drenge! Den helt rigtige indstilling – I har begge forbedret jeres bordtennis og med god respekt for hinanden kommer man langt.

Sofie siger: Alle fortjener stor ros for en god tone på sommerlejren og for lysten og motivationen til at forbedre sig frem for blot at tænke på at vinde eller tabe, stærkt.

Træningslejren bød denne gang på:

– drikkedunke med navn på til alle

– træning med koordineringsstige
– 12 timers bordtennistræning (plus frugtpauser)
– landsholds t-shirt fra Stiga til alle
– seksdagesløb- stikbold
– fodboldkamp
– frokost (spaghetti med kødsovs og pastaskruer, sandwich med henholdsvis kylling, skinke og spegepølse samt pastasalat med pesto og frikadeller)

– trænings-turnering med guld-, sølv- og bronzemedaljer i tre grupper

Sofie og jeg håber, at I havde en god, sjov og lærerig sommerlejr. Det var en fornøjelse at være i jeres selskab. 

Tak for denne gang!


Der arbejdes på at afholde en lignende træningslejr mellem jul og nytår (mandag den 27. december, tirsdag den 28. december og onsdag den 29. december) i Farum Arena.

– bedste sommerhilsner
Sofie & Carsten