Sommerlejr 5-7. juli 2022 i Farum Arena

Hej med dig

Furesø BTK inviterer klubbens ungdomsmedlemmer plus gæster på sommerlejr med indlagt hygge i uge 27, 2022 i Farum Arena hal 5.

Så kan vi byde velkommen til årets sommerlejr, der sædvanen tro forventes at blive et tilløbsstykke. På opfordring gentager vi succes’en med tre-dages træningslejr fra tirsdag den 5. juli kl. 9.00 til og med torsdag den 7. juli kl. 15.30.

Der bliver med andre ord mulighed for at give den gas i træningslokalet, og for igen at hygge sig sammen ved bat-vennerne. Køkkenchefen lover overraskelser, glæd dig.

Rabat pris 500,- kr. for Furesø BTK medlemmer! (halv pris!) – spillere fra andre klubber betaler 1.000,- kr

Det er planen, at vi ud over at spille en masse bordtennis også vil spille banko med meget flotte præmier. Der vil også blive mulighed for at spille shuffleball, bob og bordtennis på lille bord med små bat eller skumgummibat samt at få råhygget med bordtennis-vennerne.
I pauserne vil der også blive sat bordtennis-show på videoen med de to skøre franskmænd Jacques Secretin og Vincent Purkart.

Vi mødes alle dage kl. 9.00 i Farum Arena og kører på til kl. 15.30. Læs mere om tilmelding i vedhæftede. Vent ikke for længe, da der vil være et begrænset antal pladser. Indbetal beløbet til klubbens konto i Danske Bank, reg.nr.: 4515. Kontonr.: 4515043926 (husk at angive dit navn samt ”Sommercamp”). Send samtidigt en mail med dit navn til egeholt.bang@adslhome.dk. Når betaling er modtaget, vil du på mail få en bekræftelse på, at du er tilmeldt.

Vi vil løbende holde os orienteret om evt. corona-restriktioner, der vil blive overholdt.

Jeg glæder os til at se dig.

 Bedste hilsner på trænerteamets vegne
Carsten Egeholt
Tlf.: 27 26 06 09