Træningen går igang igen d. 26/9 2020

Kære alle

En enig bestyrelse har her til aften besluttet, at vi igen kan spille bordtennis i Furesø BTK. Der vil dog fortsat være restriktioner og krav om at spritte af og tørre borde af mv.som I allerede kender.

I kan begynde at spille igen fra på lørdag den 26/9, og så er vi tilbage til almindelig træning fra og med mandag den 28/9, hvor der er træning for 60+ og ungdom, og hvor flere seniorhold har første kamp i turneringen.

Bemærk at vi har et krav om, at der ikke må være flere end 20 spillere i hal 5 ad gangen. Dette for at minimere smitterisikoen.

I skal ligeledes være opmærksomme på, at adgang til og fra hal 5 nu sker gennem døren ved bord 4 ( ud mod boldbanerne). Det betyder, at I skal gå rundt om hallen, ned  ad trappen til venstre forbi klulokalet og så til venstre igen. Der hænger en tegning på døren ind til hallen, hvor I plejer at gå ind. Se også plan herunder:

Dette er gældende indtil videre.

Kontingentindbetaling

Blot en lille reminder om at få betalt kontingent, hvis man ikke allerede har gjort det.

Det er helt afgørende for klubben økonomi, og så har det også betydning for de tilskud vi søger hos kommunen, hvor betalte kontingenter er en parameter.

Så venligst betal snarest muligt på klubbens konto i Nordea:

Reg. nr.: 2413

Kontonr.: 0190103560

Husk at skrive dit navn i meddelelsesfeltet.

Vel mødt til coronasikker træning i Furesø BTK.

Med venlig hilsen

Michael Skov

formand

Mobil 2053 2584

E-mail: michael.skov@yahoo.com