Ungdomsstævner 2023

Stævnerne giver dig mulighed for at møde spillere fra andre klubber.

Stævnerne henvender sig primært til ungdomsspillere, som er parate til at deltage i rigtige bordtennisstævner med kampe bedst á 5 sæt.  Der uddeles guld-, sølv- og bronzemedalje til hver pulje ved alle Ungdomsstævne. 

TILMELD DIG: Hos Flemming Bøg

Mail: FB@mb-teknik.dk 

Stævne pris 30 Kr. Indbetales på Furesø Bordtennisklub 

konto i Nordea

Reg.nr: 2413  Konto:0190103560. Skriv: stævne + barnet navn i kommentarfeltet

Stævnedatoer

Runde 4: 

28/01 kl. 10.00 

Virum Hallen, Virum

————————-

Runde 5: 

25/02 kl. 10.00 

Farum Arena Hal 5, Farum 

————————-

Runde 6: 

25/03 kl. 10.00 

Virum Hallen, Virum

————————–

Runde 7:  

22.-23. april 2023

Superweekenden 

Ungdomsstævne sæsonen afsluttes med, Superweekenden som foregår d. 22.-23. april 2023 

hvor spillerne også vil kunne møde modstandere fra de øvrige kredse i BTDK Øst. 

PÅ STÆVNEDAGEN: 

Sørg for altid at møde 40 min før starttidspunktet, og meld jer til hos stævneledelsen med det samme.  Sportstøj og indendørs sko er påkrævet, og der må ikke spilles i hvide T-shirts eller lange bukser, og heller ikke i hvide shorts.  

Vi opfordrer alle spillere til at møde op i vores røde klubtrøje, alternativt en rød t-shirt for overblikkets og klubåndens skyld.  

BTDK’s koncept og målgruppe for Stævnerne er spillernes første møde med et rigtigt bordtennisstævne, hvorfor det primære fokus vil være på at lære at være til stævne. Hvordan man opfører sig, fairplay, god sportsånd osv. 

Alle stævnerne vil være uafhængige af hinanden. Man vil på dagen danne puljer á 5-7 spillere på baggrund af spillernes rating/niveau. Ved mange spillere, kan det også være en mulighed at opdele både efter alder og niveau. 

Der ønsker at tage flere elementer fra forrige sæsons pointstævneevents, med i de nye ungdomsstævner som bl.a. fælles opvarmning, forhåndstilmelding til klublederne og en mulighed for at runde fælles af med en sjov aktivitet eller blot præmieoverrækkelse. 

Det er dog vigtigt at pointere, at indholdet af ungdomsstævnerne udover puljespil er helt op til kredsen”. 

Bordtennis Danmark uddeler en deltager T-shirt til spillernes første deltagelse ved et Ungdomsstævne. 

Klubber som spiller du vil møde til stævnet i Kreds 2:  

Hillerød GI Bortennisklub

Allerød BTK, 

Espergærde TTC, 

Helsingør BTK, 

Hillerød GI, 

Slangerup BTK, 

Jægerspris IK 

Furesø.

Ungdomsstævnerne VIL INDGÅ i ratingsystemet på Bordtennisportalen, og du vil derfor skulle have indløst en spiller-licens inden du deltager. Som bliver oprettet ved stævne tilmelding , så snart dit kontingent er indbetalt. 

GENEREL INFO:

Bed din træner om at vurdere om det vil være smartest for dig at starte i Begynderstævnerne, eller om du allerede er rutineret nok til at deltage i Ungdomsstævnerne

(starter du i Begynderstævnerne vil du altid kunne skifte til Ungdomsstævnerne efterhånden som kamprutinerne er helt på plads).

Når du er færdig med dit eget spil er vi sikre på, at dine klubkammerater bliver glade for, hvis du lige bliver og støtter dem igennem deres sidste kampe. 

God fornøjelse 🏓🤩