Fredags åbent – AFLYST indtil videre..

Som noget helt nyt – vil alle medlemmer (ungdom og seniorer) kunne komme og spille fredage mellem kl. 16.00 – 20:00

Ungdoms spillere er særligt velkomne – og de må gerne tage deres far eller moder med, og prøve at spille med dem – eneste krav er at alle skal være iført indendørs sports sko. Da ungdoms træningen ofte er koncentreret om øvelser i slag m.v. – er der om fredagen, gode muligheder for at udfordre sine klubkammerater i en lille turnering eller lignende. Dem som ikke selv har et bat – låner et bat af klubben.

Ideen med “Frit spil” om Fredagen, er at alle vore mange medlemmer, på tværs af aldersgrænser, kan komme og spille med hinanden, og lære af hinanden. Bordtennis er ikke særlig afhængig af spillernes fysik – og en spiller på f.eks. 10 år, kan ofte nemt udfordre en ældre spiller.

Vi håber at se mange medlemmer om fredagen, hvor alle generationer mødes, for at spille bordtennis, og lære hinanden bedre at kende. Vi håber at fredagen, vil bliver en god familiedag i bordtennis lokalet

Første dag for den frie træning, er Fredag den 24. januar 2020 kl. 16:00 – 20:00. Vi ser frem til at se mange forskellige aldersklasser og spillere ved bordene og i klublokalet.