Stor succes for Furesø BTK

Yan Hong Rasmussen med sin flotte guldmedalje

I weekenden den 8-9. februar 2020 blev der afholdt Øst Danske Mesterskab for seniorer i Farum Arena. Furesø BTK var arrangør i samarbejde med ØBTU (Øst Dansk Bordtennis Union), og Mesterskaberne blev en kæmpe sportslig succes og afviklingsmæssig succes for Furesø BTK.

180 spillere fra 36 forskellige klubber stillede til start. Der blev spillet på 32 borde fra tidlig lørdag morgen til sen søndag aften – og Furesø BTK har aldrig før klaret sig så godt ved et officielt mesterskab. Det blev til 1 Guld, 4 Sølv og 4½ Bronze medaljer, og samlet blev Furesø BTK den næst mest vindende klub ved mesterskaberne. Så alt gik lang over forventing, for de langt de fleste af de 22 Furesø spillere, som stillede op ved mesterskaberne.

Yan Hong Rasmussen nåede helt til Tops da hun vand Guld i Dame Klasse 2 single. Yan var igen i år vores store medalje sluger – idet hun også vandt sølv i mixdouble med vores dygtige herre spiller Johnny Møller. Herudover vandt Yan også Bronze i damedouble med Cathrine Lillelund fra Frederiksberg BTK.

Johnny Møller og Yan H. Rasmussen med sølvmedaljerne

To af vores nye spillere Pernille Skjøt og Thomas Mollerup gjorde det helt fantastisk. Pernille vandt sølv i dame kl. 4 single og Thomas Sølv i herre kl. 6 single, og sammen vandt de bronze i double. Pernille og Thomas har jo været ekstra flittige i trænings lokalet – og det belønnes med flotte resultater.

Penille Skjøt
Thomas Mollerup Skov og Penille Skjøt

Peter Busck-Nielsen og Rasmus Jensen var igennem en lang og hård doubleturnering lørdag aften. Og efter at have vundet en fantastisk velspillet semifinale – måtte de desværre se sig slået i 5 sæt af Kenneth Novak og Asger Krebs. De blev slået med mindste marginal i femtesæt – så de måtte nøjes med sølvmedaljen. Flot af Ramus og Peter at vinde sølv.

Peter Busck og Ramus Jensen med sølvmedaljer