Opstarts-træningslejr i uge 32 i Farum Arena

Du indbydes hermed til en sjov og lærerig bordtennislejr af tre dages varighed i Furesø Bordtennisklub, Farum Arena, hal 5, Stavnsholtvej 41.

Opstarts-træningslejr fra mandag den 3. august kl. 9.00 til onsdag den 5. august kl. 15.30.

Som opstart til den nye sæson indbydes nu til tre dages bordtennislejr, der både er tiltænkt for spillere, som kun har spillet kort tid og for øvede spillere. Der vil være undervisning på flere niveauer. Det vigtigste er, at du har lyst til at blive bedre og hygge dig sammen med dine kammerater. Spillerne vil blive inddelt i jævnbyrdige træningsgrupper. Undertegnede, der har spillet på seniorlandsholdet, vil stå for træningen. Gæstetrænere vil desuden forekomme.

Ud over at bordtennistræningen vil have høj kvalitet, så er det også et mål, at vi får en sjov og på flere måder udbytterig træningslejr.

Bordtennis vil være i centrum, men der bliver også tid til at hygge sig sammen med bl.a. høvdingebold, freesbee, banko, video og dvd.

Alle spillere sover hjemme – med mindre I aftaler at sove hos hinanden i mindre grupper. Der trænes i alt seks træningspas i løbet af de tre dage.

På lejrens sidste dag står den desuden på bankospil om flotte præmier.

Pris for at deltagelse på opstarts-træningslejren er 500,- kr. for medlemmer af Furesø BTK ellers 1.000,- kr. inkl. en sund frokost og frisk frugt hver dag.

Der er et begrænset antal pladser som vil blive besat efter ”først til mølle” princippet. Da lejren sædvanen tro forventes at blive et tilløbsstykke, så tilmeld dig snarest, hvis du vil være med, så er din plads sikret. Tilmelding er bindende.

Send en mail med dit navn til egeholt.bang@adslhome.dk. Når jeg modtager din mail – så sender jeg dig en bekræftelse og instruktioner om hvordan du skal betale for opstarts-træningslejren.

Du kan læse alt om lejren (incl. program) ved at downloade filen nederst på denne side.

Husk at medbringe: Løbesko, bordtennisudstyr, træningsdragt og godt humør. Drikkedunk med dit navn på får du udleveret på lejren. Det tilrådes, at du holder en rimelig sengetid, så du hver dag møder frisk frem til lejren. Kontakt undertegnede, hvis du har spørgsmål. Jeg glæder mig til at se dig.

 – bedste hilsner

Carsten Egeholt (tlf.: 27 26 06 09)

Download fil med indbydelse og program for lejren