Sommerlejre i uge 27 i Farum Arena

Du inviteres hermed til sommerlejr(e) med indlagt hygge i uge 27, 2020. Begge sommerlejre er af tre dages varighed og foregår i Furesø Bordtennisklub, Farum Arena, hal 5. Alle dage fra kl. 9.00-15.30.

Lejr 1: fra mandag den 29. juni kl. 9.00 til og med onsdag den 1. juli kl. 15.30.
Lejr 2: fra torsdag den 2. juli kl. 9.00 til og med lørdag den 4. juli kl. 15.30.

På opfordring vil vi forsøge at gentage succesen. Det er planen, at vi ud over at spille en masse bordtennis også vil spille banko med meget flotte præmier bl.a. et bat. Der vil også blive mulighed for at spille shuffleball, bob og bordtennis på lille bord med små og store bat, skumgummibat med mere samt at få råhygget med bordtennis-vennerne.

Du får udleveret din egen drikkedunk med navn på, så du ikke går ned på væskemangel. I pauserne vil der hver dag blive serveret frokost og frisk frugt. Der vil desuden være mulighed for at se bordtennis-show på dvd med de to skøre franskmænd Jacques Secretin og Vincent Purkart.

Ved tilmelding må du meget gerne sende din størrelse i t-shirt samt din fødselsdato og år med. Der er et begrænset antal pladser, som vil blive besat efter ”først til mølle” princippet, så hvis du vil være med, så se at få tilmeldt dig. Du kan læse alt om lejrene (program/pris m.v.) ved at downloade filen herunder.

Den populære køkkenchef har lovet at gentage favoritterne fra sidste års sommerlejr samt finde på nye spændende overraskelser.

Hvis du har lyst til at have det sjovt med bordtennis, så tilmeld dig nu. 


Jeg glæder mig til at se dig.