Ferielukket til den 9. august 2020

Til medlemmer i Furesø BTK

I Bestyrelsen har vi besluttet, at vi venter med at åbne for bordtennis til ny sæsonstart i uge 33 (den 10. august 2020) . Klubben har nu modtaget retningslinjer fra kommunen om indendørs idræt, se vedhæftede filer nederst, Orientering om fase 3. samt BTDK, retningslinjer for genåbning.

Da der kun er 2 uger tilbage af sæsonen (uge 25 og 26), mener vi ikke at det er umagen værd at sætte det hele i gang.

Udpluk af retningslinjer for at kunne spille i hal 5:

Faciliteterne følger de officielle anbefalinger om max. 1 person pr. 4 kvadratmeter. Flere steder vil lokalerne være udstyret med oplysninger om max. deltagerantal. Det er altid foreningens ansvar at overholde de gældende retningslinjer.

Omklædnings- og badefaciliteter vil i første omgang være lukket med enkelte undtagelser, herunder svømmehallerne. Det skyldes, at vi planlægger efter, at flest muligt kan komme gennem anlæggene, og det kan vi kun, hvis ingen kommer før eller bliver efter aktiviteten. Dette er kun midlertidigt, og vi arbejder på at komme tilbage til normaltilstand igen, så hurtigt som overhovedet muligt.

Foreningsidrætten bør tilrettelægges, så deltagerne på børnehold afleveres og afhentes ved indgangen, og forældre bør ikke overvære træningen, da de tæller med i lokalets samlede kapacitet.

Rengøring af anlæg:

Kommunen sørger for en grundig, daglig rengøring af de kommunale faciliteter. Herunder er en liste over de opgaver, Furesø Kommune løser, og hvad det forventes, at foreningerne selv har ansvar for:

Furesø Kommune:

     Foretager en daglig grundrengøring med særligt fokus på kontaktflader.

Foreningerne:

Skal aftørre eller afspritte kontaktflader på fællesarealer og toiletter for hver 5. åbningstime.   Skal aftørre eller afspritte redskaber og kontaktflader før og efter hver brug.

Skal så vidt muligt anvende egne rekvisitter. Hvis foreningen stiller rekvisitterne til rådighed, skal de afsprittes eller aftørres mellem hver bruger.

Skal have afsluttet rengøringen senest 5 minutter før tiden udløber, så næste hold kan komme til.

Foreninger i egne faciliteter, eller som har driftsaftaler med kommunen, skal selv sørge for både den grundige, daglige rengøring og den løbende rengøring/afspritning i forbindelse med aktiviteten.

God sommerferie

På vegne af bestyrelsen.

Erik Pedersen

Formand Furesø BTK

PS Der vil være sommerlejr for tilmeldte ungdoms spillere i uge 27.

………………………………………..

Download filen med retningslinjer fra Bordtennis Danmark

Download filen med Orientering fra Furesø Kommune